Lopeta
Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Thaimaan matkailutoimisto

Kuva
Teksti

Suuri thairuokakilpailu

Voita kokkausilta huippukokin kanssa!


Thaimaa on makumatkailijoiden suosikkikohde. Onko sinulla ihana ohje, jossa pääosassa ovat thaimaalaiset raaka-aineet tai mausteet? Paljasta paras thairuoan reseptisi, niin voit voittaa upean kokkausillan ystäväsi kanssa.

Voit osallistua kilpailuun kertomalla thaimaalaisen suosikkireseptisi tai ruokaohjeen, jossa inspiraation lähteenä ovat thaimaalaiset raaka-aineet tai mausteet. Halutessasi voit kirjoittaa myös thairuoan ainesosat ja valmistusohjeet sekä mahdolliset koristelu-, lisäke- ja juomaehdotuksesi. Voit liittää mukaan myös kuvan ruoka-annoksestasi. 

Yhteistyössä Thaimaan matkailun kanssa
Lähetä kuva ja resepti oheisella lomakkeella viikon 40 loppuun mennessä. Täytäthän myös yhteystietosi voittajien kontaktointia varten.

Voit lähettää kerralla maksimissaan 2 kuvaa. Yhden kuvan maksimikoko 4 Mb.

Raahaa tiedostot tänne tai klikkaa aluetta
Syötä valitsemillesi tiedostoille lisätiedot ja paina sen jälkeen Lähetä tiedostot-nappia.
Kuvaus
Kuvaus

Resepti

Etunimi:

Sukunimi:

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka

Sähköpostiosoite

Syntymävuosi (vvvv):

Puhelinnumero

Matkapuhelin

Kiitoksia vastauksestasi. Lähettämäsi tiedot on nyt tallennettu.

Teksti

Pääpalkintojen ja tuotepalkintojen voittajat arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Palkinnot

Pääpalkinto (3 kpl) Thaimaalainen kokkausilta kahdelle henkilölle Helsingissä Kokkikoulu Espassa thaimaalaisen ruoan mestarin Chef Ianin johdolla 29.10.2015 klo 16-21. Englanninkieliseen tapahtumaan osallistuvat myös Maku.fi-sivustolta tutut: Fanni & Kaneli -blogin Tiina, Perinneruokaa prkl -blogin Antti ja Mika sekä 52 Weeks of Deliciousness -blogin Anne. Kokkausillan päätteeksi nautitaan Chef Ianin tiimin valmistama illallinen. (palkinnon arvo noin 600 € / henkilö)

Tuotepalkinto (20 kpl) Thai Recipe Cooking Book (englanninkielisen kirjan arvo noin 20 €)

Kuva
Kuva
Markdown

Kuvamateriaalin lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kuvia käytetään vain kilpailuun osallistumiseen ja niiden tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle. Järjestäjä pidättää oikeuden tapahtuman ohjelman muutoksiin.

Tämän sivun kuvat: Copyright Tourism Authority of Thailand