Lopeta
Kuva
Teksti

Osallistu DIMILY-kilpailuun ja voita uutuuskirja!

 

Kirjoita DIMILY-kirjasarjan teemasta inspiroitunut, maksimissaan 150 sanan rakkaustarina tai -kohtaus. Tarina voi olla tosi tai keksitty. Tärkeintä on tunnelma!

 

31.1.2016 mennessä tarinansa jättäneiden kesken arvotaan 50 kpl DIMILY – Rakastan -kirjoja Estelle Maskamen nimikirjoituksella. Kirjan arvo on 25 euroa. 

 

Lisäksi parhaat tarinat julkaistaan Demi-lehden maaliskuun numerossa!

Rakkaustarina tai -kohtaus

Kirjoita alle DIMILY-kirjasarjan teemasta inspiroitunut rakkaustarina tai -kohtaus (maksimissaan 150 sanaa).

Etunimi

Sukunimi

Nimimerkki (vapaaehtoinen) siltä varalta, että tekstisi julkaistaan maaliskuun Demi-lehdessä, etkä halua sitä julkaistavan omalla nimelläsi.

Lähiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköpostiosoite

Gummerus saa lähettää minulle sähköpostitse tietoa DIMILY-kirjasarjaan liittyen.

Kiitos palautteestasi.

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Gummerus Kustannus Oy, Lapinlahdenkatu 1 C, 00180 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”)


2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 12-vuotiaat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä, heidän perheenjäseniään ja muiden arvonnan tuottamiseen osallistuneiden tahojen palveluksessa olevia henkilöitä.

 

3. Osallistumisaika

Kilpailuaika alkaa 4.1.2016 ja päättyy 31.1.2016. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

 

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ne henkilöt, jotka ovat osallistumisaikana jättäneet yhteystietonsa demi.fi-verkkosivulla olevan tähän kampanjaan liittyvän DIMILY-demilän kautta. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

 

5. Palkinnot

Palkintona on Estelle Maskamen romaani DIMILY – Rakastan. Kirjassa on kirjailijan omakätinen nimikirjoitus, jonka hän tekee ollessaan Suomessa 2.–3.2.2016. Mikäli Estelle Maskamen vierailu syystä tai toisesta joudutaan perumaan, kirjat toimitetaan ilman signeerausta. Kirjoja arvotaan viisikymmentä (50) kappaletta. Yhden palkinnon arvo on noin 25 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

 

6. Arvonnat

Arvonta suoritetaan 1.2.2016, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

 

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.

 

7. Rakkaustarinan julkaisulupa

Osallistujan kirjoittama DIMILY-kirjan innoittama lyhyt rakkaustarina voidaan julkaista kampanjan Internet-sivulla osoitteessa demi.fi ja/tai kampanjaan liittyvässä artikkelissa Demi-lehdessä. Tarina julkaistaan osallistujan ilmoittamalla nimellä tai nimimerkillä.

 

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

Arvonnan järjestää Gummerus Kustannus Oy.  Gummerus Kustannus Oy pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

 

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laatimispäivä 20.11.2015.

 

1.       Palveluntarjoaja ja yhteystiedot

Gummerus Kustannus Oy

PL 749

00101 Helsinki

puh. 010 683 6200

sähköposti: kilpailu(at)gummerus.fi

 

2.       Rekisterin pitäjä ja rekisteriasioista vastaava

Gummerus Kustannus Oy (jäljempänä Gummerus)

 

3.       Rekisterin nimi

DIMILY-arvontarekisteri.

 

4.       Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on markkinointitarkoituksiin toteutetun arvontarekisterin ylläpito, arvonnan suorittaminen ja palkintojen toimittaminen.

 

5.       Rekisterin tietosisältö

Käyttäjästä tallennetaan vain hänen itsensä antamat tiedot. Tiedot ovat salaisia ja säilyvät vain ylläpidon tiedossa.

 

6.       Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tietolähteinä ovat arvontaan osallistuneilta henkilöiltä kerätyt tiedot.

 

7.       Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Osallistujien yhteystietoja käytetään vain palkinnon arvonnassa. Nimiä, osoitetietoja tai puhelinnumeroita ei luovuteta kolmansille osapuolille. Gummerus voi informoida osallistujia sähköpostilla arvontaan liittyen tai lähettää DIMILY-kirjasarjaan liittyvää tietoa sähköpostilla, mikäli osallistuja on antanut tähän luvan.

 

8.       Rekisteröinnin tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen

Henkilöillä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Gummerus Kustannus Oy/Markkinointipäällikkö, PL 749, 00101 Helsinki. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti osoitteessa Gummerus Kustannus Oy, Lapinlahdenkatu 1 C, 7. krs, 00180 Helsinki. Gummerus Kustannus Oy poistaa, oikaisee tai täydentää käsittelyn kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot oma-aloitteisesti tai henkilön pyynnöstä.

 

9.       Kielto-oikeus ja tietojen poistaminen

Osallistujilla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely Gummeruksen asiakasviestinnän ja/tai suoramarkkinoinnin tarkoituksiin. Tämä hoituu parhaiten sähköpostilla osoitteeseen kilpailu(at)gummerus.fi. Aihekenttään tai viestiin viite: DIMILY-arvonta 2016.

 

10.     Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritiedot säilytetään luottamuksellisina. Gummeruksen tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä tietoturvan takaamiseksi. Tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.