Lopeta
--
--

 

Lähetä oma reseptisi ja voit voittaa 219 € arvoisen klassikkopadan!

Kariniemen uudet lime-korianterimaustetut kananpojan fileesuikaleet sopivat erinomaisesti niin syksyisiin pataruokiin kuin helppoihin arkiaterioihin. Lähetä oma lime-korianterifileesuikaleita sisältävä reseptisi meille ja voita Iittalan valurautainen Sarpaneva Pata (3 l), arvo 219 euroa!

Lähetä reseptisi alla olevalla lomakkeella 3.10. mennessä. Maku-lehden toimitus valitsee parhaan lukijan reseptin. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Kiitos mielenkiinnostasi - kilpailu on päättynyt.

Täytä alla olevat kentät:

Kiitos palautteestasi.

Kilpailun säännöt

Kuvamateriaalin lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta Maku-lehti ja HKScan Finland Oy saavat julkaista reseptin sekä mahdollisen reseptikuvan Maku.fi- sekä kariniemen.fi -palveluissa sekä palvelujen sosiaalisen median kanavissa.

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietojen käytön tai luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä A-lehdet Oy:n asiakaspalveluun / Risto Rytin tie 33, Helsinki, puh.(09) 759 61. Lisätietoja rekisteriselosteesta.