Lopeta
--

Ken on heistä
söpöin?

Avun Suomen söpöin lemmikki -kisa on edennyt finaaliin. Avun raati on käynyt läpi lukijoidemme lähettämät ehdokkaat ja valinnut loppukilpailuun kymmenen kissaa ja koiraa, ja kolme hevosta. Voit äänestää jokaisen kolmen kategorian suloisinta karvaturkkia! Annan äänesi 31.10.2017 mennessä.

Suomen söpöimmät lemmikit haastatellaan Apuun, kun kilpailu on ratkennut. Lemmikit myös palkitaan Back on Track -tuotteilla.

 

Äänestä söpöintä kissaa
1. Masu
Pienikokoinen Masu näyttää pennulta, vaikka on jo 7-vuotias. Masu ei mukamas välillä tykkää olla sylissä ja pomottelee. Ruoan suhteen Masu on vaativa, hieno leidi: vain paras kelpaa.
2. Lilli
Kolmevuotias maatiaiskissa Lilli istuskelee päivisin lasitetulla parvekkeella ja seurailee vastapäisen metsän eläimiä. Lilli leikki mielellään leluhiirellä ja popsii seitiä ja katkarapuja.
3. Muru
Lempeä ja ihmisläheinen Muru tarkkailee maailmaa matkalaukusta maailmanmatkaajan elkein. Murulla on kauniit silmät, söpöt tassut ja ihanan pehmeä turkki.
4. Josey
Kartusiaanityttö Josse on rauhallinen ja ihmisrakas. Se ilmestyy heti paikalle, kun pöytää katetaan. Jossen vetoavan katseen edessä heltyy väkisinkin antamaan herkkupalan.
5. Prince
Itseoppinut taiteilija Prince lentää matoilla, antaa tassua ja noutaa leluja kun haluaa leikkiä. Prince on aktiivinen ja seurankipeä kissa, joka osaa vaatia leikkimistä ja silitystä.
6. Maija
Viiksekäs Maija hakee hellyyttä puskemalla. Maija seuraa perässä huoneesta toiseen ja istuu aina syliin kun on tilaisuus. Lehden luvun se estää istumalla sanomalehden päälle.
7. Kille
Herrasmieskolli Kille on joskus petomainen katti. Se saunoo mielellään ja seuraa perheenjäsenten touhuja. Tulevaa hiirikissan työtään Kille harjoittelee pyydystämällä kärpäsiä.
8. Tilkku
Kun Tilkku tuli pikkuisena meille, se muistutti enemmänkin märkää karvarukkasta, mutta näin söpö siitä tuli. Nyt Tilkku on vähän kasvanut, mutta kauneus ei ole kadonnut. Tilkku on siro ja temperamenttinen kaunotar.
9. Nyyti
Viisivuotiaalla pienikokoisella kisulilla menee hetki tutustua uusiin ihmisiin. Nyyti kantaa aamulla sänkyyn lelut, joilla leikitään ennen ylösnousua. Se ymmärtää useita sanoja ja juttelee paljon.
10. Lulu
3,5-vuotias Lulu on kova kaveri puskemaan, kun kaipaa hellyyttä ja rapsutuksia. Lulu on myös innokas leipomaan. Naksut ovat tämän kissan mielestä maailman parasta ruokaa.
Äänestä söpöintä koiraa
1. Sulo
Basset hound Sulo on 7 kuukautta vanha. Rodun kotimaa on Englanti, tosin se on jalostettu ranskalaisista sukulaisistaan. Luppa­korva on lyhytjalkainen seurakoira.
2. Paco
Hei, olen kotoisin Espanjasta. Äitini on vesikoira, isästäni ei ole tietoa. Nimeni on Paco, mutta jostain syystä minua kutsutaan myös Ransuksi. Olen Tampereelta nääs.
3. Hygge
Ilmeikkäällä pienellä riiviöllä on egoa ja vauhtia kuin gepardilla. Hygge osaa söpöstelyn taidon ja koiranpentukatseen. Söpöimmillään se on iltaisin, kun se kapuaa viereen.
4. Nero
7-vuotias collieuros Nero on iloinen touhuilija, joka noutaisi keppiä vaikka kuinka kauan. Se on sosiaalinen ja rakastaa ihmisiä, vapaana juoksemista ja hevostallilla mukana oloa.
5. Lissu
Peitteen alla pötköttävällä Lissulla on kauniit kasvot. Se on taskukokoinen ja pumpulin pehmeä. Lissu on sulattanut kaikkien ihmisten
ja eläinten sydämet perheessämme.
6. Pulla
Kohta kaksivuotias amerikanstaffordshirenterrieri Pulla on erikoinen epeli: se haukkuu ja vahtii, vaikka amstaffit eivät kuulemma niin tee. Lisäksi sillä on apinan kykyjä kiipeämiseen.
7. Onni
Kääpiövillakoira Onni, 2, on huumorintajuinen, ja sillä on ripaus itsepäisyyttä. Se harrastaa rally-tokoa ja metsässä juoksentelua. Onni ymmärtää sanat metsään – ja syömään!
8. Pumba
5 kuukautta vanha espanjanvesikoira Pumba tykkää erityisesti lapsista. Se on tosi rohkea, nopea ja innokas oppimaan uusia asioita. Pumban lempitouhua on sukkien varastaminen.
9. Viljo
Dalmatiankoira Viljo on söpö, koska se on aidosti iloinen. Se on kaikille ystävällinen ja rakastaa läheisyyttä! Kun Viljo luo hellyttävän katseensa, se saa kenet vain leikkimään!
10. Nala
Iloinen Nala on 2,5-vuotias kultaisennoutajan ja labradorinnoutajan sekoitus. Nalalla on kestohymy aina päällä. Hymyhuuli pitää pusuttelusta ja metsälenkeillä juoksemisesta.
Äänestä söpöintä hevosta
1. Helmi-Liekki
6-vuotias ravurin uraa aloitteleva suomenhevonen leikkii piha-aitauksessaan jumppapallolla. Helmi pitää vesileikeistä sekä omenien ja porkkanoiden popsimisesta.
2. Ella
Nelivuotias welsh cob -tamma on herkkä, viisas sekä ponimaisen kujeileva. Jääräpäisyyttä ja villiä luonnettakin löytyy toisinaan. Ella on perso herkuille, varsinkin porkkanalle.
3. Pinkki
Pinkki on viisivuotias arabian- ja knabstrupinhevosen risteytys. Kaunokainen harrastaa este- ja kouluratsastusta, ratsastusjousiammuntaa ja villejä maastolenkkejä.
--

Lataa kuva:

Voit lähettää kerralla maksimissaan 5 kuvaa. Yhden kuvan maksimikoko 4 Mb.

Raahaa tiedostot tänne tai klikkaa aluetta
Syötä valitsemillesi tiedostoille lisätiedot ja paina sen jälkeen Lähetä tiedostot-nappia.
Kuvaus
Kuvaus

Perusteluni:

Täytäthän alle yhteystietosi ja painat "Lähetä" -painiketta.

Etunimi*:

Sukunimi*:

Katuosoite*:

Postinumero*:

Postitoimipaikka:

Sähköposti:

Syntymävuosi (vvvv):

Puhelinnumero:

Matkapuhelin:

Kiitos palautteestasi.

Markdown

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietojen käytön tai luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä A-lehdet Oy:n asiakaspalveluun / Risto Rytin tie 33, Helsinki, puh.(09) 759 61. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.a-lehdet.fi.